+45 23 23 17 24 info@nor-gaard.dk

om os

et stærkt team

 

Vi er et stærkt team, der balancerer strategien og detaljen, som med indsigt og udsyn sikrer vores kunder en stemme, der bliver hørt. I tæt samarbejde omsættes strategier og kommunikationsplaner til handlinger – for det er kun handlinger, der skaber resultater. Resten er bare ord!

SKAB VÆRDI

Vi går til grænsen og nogle gange over, vi udfordrer strategien og tænker kreativt – men kun, når det skaber værdi. Værdi kan også være glæde, viden, den gode oplevelse – det værdifulde møde mellem mennesker og brands.

SKÆR IGENNEM

Ærlig snak, skarp retorik, “to the bone” – uanset om det er billeder, film, lyd eller tale. Vi siger, hvad vi mener – og sørger for, at kunderne forstår dig. Sørger for, at du kan skære igennem, så du bliver set og hørt.

FLYV HØJT

Det er vores opgave at holde det strategiske fokus. At sikre den røde tråd – både internt og eksternt. Vi skaber sammenhæng, vi bevarer overblikket og bliver i helikopteren, når det er det, der skal til.

mere end 100 års erfaring

“EXPERIENCE DOES MATTER”

På trods af at Susan Nørgaard først etablerede virksomheden i 2017, har vi alligevel langt mere end 100 års erfaring. Men der har man, når man er et team at erfarne strategiske kommunikations- og designnørder.

Vi har en baggrund som både art director, tekstforfatter, grafiker, journalist, kommunikationsdirektør og meget andet. Og nu er kræfterne samlet her, hvor vi forener erfaring, kompetencer og viden. 

I et stærkt team!

Kontakt Nørgaard & Co.

 kompetencer

VORES SPIDSKOMPETENCER

Strategi & branding

workshop – kernefortælling – identitet  positionering – implementering  employer branding

DESIGN & IDENTITET

corporate design – kulturanalyse  visuelt univers – konceptudvikling -typografier – implementering

KOMMUNIKATION & kampagner

kreative universer – kampagneplaner kommunikationsplaner – digital taktik – tekster – SoMe – film & foto

SKRIV TIL OS

Herluf Trolles Vej 116E
5220 Odense SØ
+45 2323 1724
info@nor-gaard.dk