+45 23 23 17 24 info@nor-gaard.dk

kunder & Cases

CYBERSIKKERHED, hR & BYGGERIER

Indsigt, nysgerrighed og kreativitet driver os i arbejdet med formidlingen af kernebudskaber og identiteter, der rammer både hjertet og hjernen. Og vi kommer vidt omkring!

CASE – IT TALENTER

KAMPAGNE FOR CYBERSITUATIONSCENTRET

Center for Cybersikkerhed (CFCS) under Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) stod for at skulle etablere Det Nationale Cybersituationscenter.

Vores opgave var dels at skabe awareness omkring centeret og de karrieremuligheder, der er for it-talenter i CFCS. Og dels at sikre tiltrækningen af de medarbejdere, der var behov for i den nyetablerede enhed.

Målgruppen var yngre mennesker med de særlige kompetencer, opgaven jo kræver og med et mind-set, der matcher det særlige ansvar et job i en efterretningstjeneste medfører.

fakta om kampagnen

DIGITAL, DIGITAL, DIGITAL –

DE 3 VIGTIGSTE ELEMENTER I KAMPAGNEN

visuelt univers

Gaming, tegneserie og cyberanalytikere mødes i kampagnes visuelle univers.

Det er grundig research, fokusgrupper og analyser – der i kombination med kreativitet og godt håndværk, skaber strategien for en succesfuld kampagne.

Og så selvfølgelig at man har et godt budskab, der giver værdi og har noget på hjertet.

film & digital

Bevægelige elementer på digitale medier – det er i skrivende stund stadig “det nye sort” – i hvertfald, når målgruppen er den yngre del af danskerne.

Men digital, digital, digital gør det ikke alene.

For uden en stram og målrettet styring af kampagnen i forhold til platforme, medier og målgrupper – så lykkes man ikke.

filmvisninger

650t

klik på link

8.217

klikrate

6,2%

kvalificerede kandidater

+100

Testimonial

“Samarbejdet med Nørgaard & Co. afspejler sig helt konkret i flere kompetente ansøgere til vores it-stillinger. Og i en øget stolthed blandt vores medarbejdere.”

Jette, HR, Forsvarets Efterretningstjeneste

CASE – INTERN UDVIKLING

Strategi internt i organisationen 

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) har over flere omgange arbejdet sammen med Nørgaard & Co – både til strategiske projekter, employer branding og rekrutteringskampagner.

Vores opgave var at forme en strategi og sikre den røde tråd for de interne processer. Det gjorde vi ved blandt andet at skabe en kernefortælling, budskaber, værdier og visuel identitet.

fakta om case

STRATEGI, ORGANISATION, IDENTITET

ORGANISATIONS- OG VISUEL IDENTITET

Samarbejdet har skabt, at FE har fået en organisationsidentitet og en visuel identitet der gør at der nu er en bedre forståelse for hvem de er som organisation.

“Det er blevet tydeligt hvem FE er og ikke kun hvad vi kan. Nørgaard & Co. afholdte flere workshops for os, hvor vi bl.a. skulle personificere FE, det satte gang i en proces internt, der skulle vise sig at sætte strøm til de interne fortællinger.”

vedvarende strategisk samarbejde

Resultatet er et vedvarende strategisk samarbejde omkring specielt Employer Branding, der hele tiden udvikler sig.

Processen har ført til et større kendskab og kompetencer til klogere og bedre at tiltrække kandidater, og samtidig være i stand til at kommunikere til dem hvem FE er og hvad de kan.

Testimonial

“Susan er uden tvivl en af de dygtigste indenfor strategisk arbejde og kommunikation, hun formår både at arbejde i det strategiske felt, men samtidig kende til den operationelle dagligdag og virkelighed, der gør at strategiarbejdet eksekveres og balanceres så fint i fht. hverdagen i en organisation.” 

Jette, HR, Forsvarets Efterretningstjeneste

på tværs af brancher

kunder & opgaver

SKRIV TIL OS

Herluf Trolles Vej 116E
5220 Odense SØ
+45 2323 1724
info@nor-gaard.dk